Voor hen die willen.

Evenementenkalender

Wij zitten nooit stil! Hieronder vindt u een greep uit onze evenementen. Evenementen die wij zelf organiseren of evenementen waar wij te gast zijn. Zo komen we altijd bij u in de buurt om u kennis te laten maken met onze producten, onze collega’s én onze service. Tot snel! 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiemarkt

oktober 11, 2018 @ 1:30 pm - 3:00 pm

Na een revalidatiebehandeling lopen veel mensen tegen allerlei praktische vragen aan: hoe vraag ik een voorziening in mijn huis aan? Welke sport(vereniging) is geschikt voor mij? Heb ik recht op extra belastingvoordeel? Het is niet nodig om met de vragen te blijven rondlopen, vind het antwoord op onze informatiemarkt!

Waar & wanneer?
De Cliëntenraad van Sophia Revalidatie organiseert op donderdag 11 oktober 2018 van 13.30 tot 15.00 uur een interessante informatiemarkt. Iedereen is van harte welkom in het Binnenhof van Sophia Revalidatie (etage -1), Vrederustlaan 180 in Den Haag. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wat kunt u verwachten?
Op onze markt staan verschillende partijen: patiëntenorganisaties, gemeente Westland, Van Dalen Voet&Schoencentrum, Westland Orthopedie, Bever Autoaanpassingen, MEE, Middin, sportclubs, DOE Reizen.

U kunt bij hen uw vragen stellen over bijvoorbeeld:

Aangepast autorijden
Aangepast sporten
Vakantiemogelijkheden, vrijetijdsbesteding
Huishoudelijke hulp, mantelzorg
Aanvragen van voorzieningen


Graag tot ziens op onze informatiemarkt op 11 oktober!

Gegevens

Datum:
oktober 11, 2018
Tijd:
1:30 pm - 3:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Sophia Revalidatie Den Haag
Vrederustlaan 180
Den Haag, 2543 SW Netherlands
+ Google Maps
Click to listen highlighted text!