Voor hen die willen.

  • Foto klanten service

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u moeite met bewegen? Ervaart u klachten aan uw bewegingsapparaat? Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar.

Onze fysiotherapeuten van Ortho Active zijn gedreven professionals, die meer kunnen en willen bieden, dan alleen fysiotherapie. Wij kijken naar de behoefte van onze klanten. Wij hebben de expertise op veel verschillende specialismen binnen de fysiotherapie in huis. En waar wij de kennis zelf nog niet in huis hebben, werken we samen met andere professionals, om u de best mogelijke zorg te geven. U staat bij ons centraal.

Ook voor uw revalidatie na een operatie bieden wij Fysiotherapie aan. Na een uitgebreide intake en een lichamelijk onderzoek combineren wij uw wensen, onze expertise en het laatste wetenschappelijk onderzoek. Kijk gerust verder om meer te ontdekken over de mogelijkheden bij ons.

 En als u vragen heeft over ons, onze dienstverlening, onze producten of uw eigen situatie? Neemt u dan gerust contact op, want wij helpen en beantwoorden uw vragen dan graag persoonlijk verder.

U kunt ons bereiken via het contactformulier, of telefonisch via t. 015 – 257 01 64 . We zijn van maandag tot en met donderdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar en vrijdag van 08:30 tot 16:00 uur.

Iedereen is welkom bij Ortho Active.


Zoeken 

 

 

  • Foto home botom
Click to listen highlighted text!