Voor hen die willen.

Werken bij Ortho Active

Fysiotherapie en orthopedische instrumentmakerijen zijn twee aparte vakgebieden die veel met elkaar te maken hebben, maar over het algemeen te weinig contact met elkaar hebben.

Bij ons zijn deze twee specialisaties op het gebied van menselijk bewegen bij elkaar gevoegd in Ortho Active, Fysiotherapie+.
Het team van fysiotherapeuten welke bij Ortho Active werken, begeleiden al jarenlang gebruikers van prothesen, orthesen en (semi) orthopedische schoenen. Ze werken nauw samen met adviseurs van Westland Orthopedie en Van Dalen Voet&Schoencentrum. Samen kunnen zij ervoor zorgen dat onze klanten optimaal kunnen functioneren met hun hulpmiddel.

De basiswaarden zijn het leveren van adviezen, begeleiding, goede nazorg en niet onbelangrijk: persoonlijke aandacht. Werken bij Ortho Active betekent het maximale investeren in de mens en dat begint bij jezelf.

Spreekt de visie van Ortho Active je aan, beschik je over een passende achtergrond en wil je je ambities bij ons waarmaken? Bekijk onze vacatures.

Click to listen highlighted text!